30 år

22 årig bagare med 4 årig utbildning och Gesällbrev. Skol SM guld i bakning 2010 Silvermedaljör och pris för bästa frukostbröd och wienerbröd i SM Unga bagare 2012 EM guld i lag i EM unga bagare 2012 EM brons individuellt och innovationspris på EM unga bagare 2012 Deltagare i Dessertmästarna 2014 Dalkullan har hittat hem till dalarna igen efter några år på vift. Har bl.a jobbat i Stockholm på Valhallabageriet och Tösse. Sommaren 2013 gick en dröm i uppfyllelse. Jag startade och drev mitt alldeles egna sommarcafé Ryggåsstugan. Jag har nu gjort 2 somrar och trivs väldigt bra! Vintern 13-14 arbetade jag som konditor på Åre Bageri Vintern 14-15 kommer jag finnas på Idre Fjäll som konditor på Värdshuset. Kommentarer är uppskattade!! Vill du kontakta mig är du välkommen att skicka ett mail! Svarar så snart jag kan! mail: dalkullansbaktankar@hotmail.se